Tältä sivulta löydät tulevat tapahtumamme!

Vuoden viimeinen DAY-tapahtuma!

DAY15
15.12.2023
22:00-05:00
Las Palmas, Kotka
Isac Elliot
The Day DJs

VIP-pöytäkyselyt laittamalla viestiä Instagramissa @theday.events tilille!

Suomen suosituimpiin pop-tähtiin lukeutuva Isac Elliot on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän ja vakuuttavan uran. Lukuisten, menestyneiden englanninkielisten julkaisujensa jälkeen artisti julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Kävi miten kävi kesällä 2023. Kyseessä oli artistin neljäs studioalbumi. Albumin ensimmäinen single oli huimaksi menestykseksi ja ilmiöksi noussut 20 min. Isoiksi hiteiksi kasvoivat myös muut albumisinglet Makso mitä makso, Vielki hereillä, Lowkey, Kaks, Riidellään ja Kompastun. Albumilla oli mukana tämän hetken kuumimpia kotimaisia artisteja kutenSexmane, William, Sanni, Costi, Cledos, JVG ja ibe, sekä ruotsalaistähti 1.Cuz. Kävi miten kävi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalle ja on pysynyt kuukausia listan kärkijoukossa. Albumin julkaisun jälkeen artisti käynnisti mittavan festivaalikesän. Isac Elliotin kappaleita on streamattu suoratoistopalveluissa jo yli 350 miljoonaa kertaa.

Bileiden DJ-puolesta vastaa The Day Eventsin kollektiivi: Bremer, Mygis, Pauq & djvvv

Linkki lippuihin: https://kide.app/events/dd36a709-fbc7-43ff-ac44-76e2185af29c

DAY29 - JVG - Vuodet ollu tuulisii -tour

Satama Areena, Kotka / 29.3.2024

Liput myynnissä nyt Lippu.fi sivuilla! Linkki lippuihin: https://www.lippu.fi/event/name-17886251

JVG:n Vuodet ollu tuulisii -tour jatkaa olympiastadionilta alkaneita juhlia!

Suomirapin ykkösduo JVG starttaa Vuodet ollu tuulisii -nimeä kantavan kiertueensa maaliskuussa 2024. Yhtyeen uraa juhlistava kiertue jatkaa elokuussa 2023 Olympiastadionilla koettua livespektaakkelia ja tuo todistetusti huippuunsa hiotun bilekoneiston kymmeneen kaupunkiin ympäri Suomen.

Hurjan menestyksekästä taivaltaan jo yli vuosikymmenen ajan kulkenut JVG nähtiin elokuussa loppuunmyydyllä Olympiastadionilla, jossa Vuodet ollu tuulisii -konsertti esitteli massiivisen läpileikkauksen kaksikon urasta. Mahtipontisessa keikkaillassa raikasivat uudempien hittien lisäksi yhtyeen alkuaikojen klassikot ja stadionluokan tunnelma koetaan nyt pitkästä aikaa pienemmillä keikkapaikoilla:

"Edellisen kerran muualla kuin festareilla ollaan rundattu monta vuotta sitten.
Nyt me tuodaan Stadionin meininki maakuntiin ja järjestetään kunnon bileet jokaisella paikkakunnalla!" Jare ja VilleGalle iloitsevat. 

"Häissä"-kappaleella vuonna 2011 läpilyönyt JVG on yksi Suomen kiistatta suosituimmista yhtyeistä. Yhtye on vuosien varrella palkittu useilla Emma-palkinnoilla ja lukuisat megahitit, kuten "Ikuinen vappu", "Tarkenee" ja "Amatimies", ovat seuranneet toisiaan vuodesta toiseen. Kotimaisia striimaus- ja radioennätyksiä rikkonut JVG julkaisi seitsemännen pitkäsoittonsa "Mun tapa pelata" syksyllä 2022 ja albumi ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan 24 miljoonalla striimauskerrallaan.


DAY29 - JVG - VUODET OLLU TUULISII - TOUR
Pe 29.3.2024
Liput: Lippu.fi
Normaalit liput: K-18 alue ja sallittu alue erikseen
VIP-liput K-18


Aikataulut:
Ovet: 18:30
DJs 19:00
Röge 20:00
JVG 21:30

Areenatasolla erilliset alueet: K-18 anniskelualue ja alle 18-vuotiaiden alue.
Näihin alueisiin eri keikkaliput.
VIP ainoastaan K-18.

VIP-lippuun sisältyy:
-Tapahtuman sisäänpääsy
-Erillinen VIP-alue korkealta parvitasolta
-Hyvät näkymät keikoille parvelta
-Istuinpaikka pöydästä
-VIP-alueen oma baari
-VIP-WC-tilat
-Erillinen VIP-sisäänkäynti
-Maksuton narikka

Normaaliin tapahtumalippuun sisältyy sisäänpääsy areenatasolle yleisöön.